torsdag den 17. juli 2008

HR Nyhedsbrev # 20

HR-nyheder fra Claus Hellmann – Juni, 2008
# 20 Opdatering af HR
http://www. hellmann.dk – Hellmann HRS

1. ASTD’s årlige konference og om at spare lidt penge
2. Nyt distancekursus for forsømt, men vigtig medarbejder
3. Blog om ledelse på Erhvervsbladet
4. Powerpoint – tryk på “B”-knappen
5. Konference om kundeservice


1. ASTD’s årlige konference og om at spare tid og pengeHer i begyndelsen af juni foregår konferencen i San Diego. Hvis du vil undgå jetlag, at være væk fra jobbet og spare 20 – 30.000 kr., så klik HER. Mange af præsentationerne fra konferencer ligger her til fri afbenyttelse. God læsning. (Ved ikke at rejse til San Diego går du så også glip af Sea World, de flotte strande og Sydcaliforniens gode vejr – undskyld!)

2. Nyt distancekursus for forsømt, men vigtig medarbejderDen moderne sekretær, der koordinerer, informerer, deltager i projekter og har fingeren på pulsen i hele virksomheden har fået en ny udviklingsmulighed. Kurset ”Din vej til personlig succes” udbydes fra efteråret. Eller gå til min blog HER

3. Min blog på Erhvervsbladet.dkIgennem nogen tid har jeg eksperimenteret med at blogge på Erhvervsbladet.dk. Det har sine interessante momenter. Emnet er Ledelse og ”der omkring” og du kan følge med HER.

4. Benyt din ”B”-tast og gå i sort! Du er midt i en præsentation, hvor du benytter PowerPoint. Den seneste slide vises på skærmen, men du taler om noget helt andet. Alle ser på skærmen og ingen lytter til dig. Tryk på din ”B”-tast og vupti, det forstyrrende element går i sort, og alles ansigter vender sig mod dig igen. Det er måske knap nok en nyhed, men nyttigt.

5. Konference om KundeserviceMBCE afholder kundeservicekonference d. 24. og 25. september. 15 pct. rabat hvis du nævner, at din tilmelding kommer fra dette nyhedsbrev. Som konferenceleder glæder jeg mig til at se dig. Læs mere HER