tirsdag den 20. oktober 2009

HR NYHEDSBREV # 35 - Oktober 2009

HR-nyheder fra Claus Hellmann – Oktober 2009
# 35 Opdatering af HR
http://www.hellmann.dk/ – Hellmann HRS

1. ”Nyt om Efteruddannelse” på LinkedIn
2. Hvordan lyd påvirker os.
3. HR-konferencer i november og december
4. Cronos er mere end interimledere
5. De vigtigste ledelsesguruer
6. Dave Ulrich



Ad. 1. ”Nyt om Efteruddannelse” på LinkedIn.
Tak til jer, der har valgt at deltage i den nye gruppe. Der er stadig plads til mange flere. I den nye papirudgave kan der bl.a. læses om en dansk e-learningvirksomhed, der er med helt fremme, og om en dansk konference: ”Efteruddannelse i en krisetid”. Her præsenteredes en global HR-analyse, som ikke var så pæn ved HR-folket.Hvis du har en profil på LinkedIn så tryk HER for adgang til gruppen.

Ad. 2. Hvordan lyd påvirker os.
Englænderen Julian Treasure talte om lyd på TED-konferencen tidligere i år. Fem minutter som kan inspirere og give ideer. Lyt HER.

Ad. 3. HR Konferencekalender for november og december.
Er der lidt ekstra penge på budgettet, så er der mange muligheder for at deltage på en HR-konference inden jul. Se vores kalender HER. På PID’s hjemmeside (http://www.pid.dk/) kan læses om konferencer for hele foråret 2010.

Ad 4. Cronos har mere end interimledere.
Vi hjælper med mange praktiske HR-opgaver i forhold til rekruttering og udvælgelse af nye ledere. Udformer stillings- og kravbeskrivelser, gennemfører interviews, tester, tager referencer og planlægger onboarding-planer for den nye leder. Kontakt os HER

Ad 5. De vigtigste ledelsesguruer.
En liste over de 50 mest indflydelsesrige ledelsesguruer er netop offentliggjort. Det kan du læse mere om HER. Der er ingen danskere på listen, men to svenskere. Læs også om hvad denne liste har at gøre med Apples Steve Jobs, Virgins Branson, Blue Ocean og Roskilde festival.

Ad. 6. Dave Ulrich.
For dig som aldrig har læst nogle af Dave Ulrich’s HR-bøger eller lyttet til hans foredrag, er her en enestående mulighed for at indhente det ”forsømte”. I et interview dækker han nogle af sine fundamentale synspunkter om HR. Lyt til podcast HER.Skulle du være interesseret i at få en introduktion til disse modeller, så kontakt mig venligst på admin@hellmann.dk

Du er meget velkommen til at sende nyhedsbrevet videre til kolleger o.a., som kan have interesse i det. Har du ikke lyst til at modtage nyhedsbrevet, bedes du venligst sende en e-mail til os med teksten: ”Ønsker ikke nyhedsbrev”.
Tilmelding kan ske ved at sende en e-mail til Helga Sinding.
Mange HR-hilsener
Claus Hellmann Hansen

PS Husk at du kan læse tidligere HR-nyhedsbreve på http://www.hrnyhedsbrev.blogspot.com/

***
SLET dig fra denne e.mail liste: helga.sinding@hellmann.dk
***Har du idéer, spørgsmål, emner mm, så kontakt venligst admin@hellman.dk