fredag den 17. februar 2012

Januar 2012

Med de nyeste udgaver af iPhone og ikke mindst iPad dukker der helt nye muligheder op indenfor HR, Læring og videndeling.  HR-Gazetten vil bære præg af denne udvikling.

Konferencekalendere (HR og T&D)
Apps til iPhone og iPad
Outplacement
Lærebogen i papir er ved at ældes
Social Læring

Konferencekalendere
Konferencekalender for HR konferencer: I en årrække har vi udarbejdet to konferencekalendere. Den ene om HRM-konferencer, og den anden indenfor læring, T&D og uddannelse. Du kan nu indtil d. 13. Februar hente HRM konferencekalenderen på følgende adresse (lidt langsom – så vær tålmodig):


Hvis du ønsker regelmæssigt at modtage kalenderne og evt. opnå rettighed til at anvende dem i egne nyhedsbreve mm, så bedes du kontakte os HER.

Apps til iPhone og iPad (iTunes U, Flipboard og TED)
iTunes U – mangfoldighed af forelæsninger fra alverdens universiteter. Det er bare for meget. Og ganske gratis.

Hvis du vil have overblik over alverdens magasiner og blade (bl.a. Harvard Business Review, The Economist, The New Yorker, Rolling Stone) så er her den rigtige App: Flipboard.  Find den i App Store.

Vi har tidligere omtalt TED i forskellige sammenhænge. Få TED’s App, så du altid har adgang til et inspirerende indlæg. Også i App Store.

Outplacement
Desværre ser det ud til, at fyringssæsonen ikke er overstået. Hvis du vil hjælpe dine fremtidige ex-medarbejdere til et nyt job, et karriereskift, opstart af egen virksomhed eller ny uddannelse, så kan vi hjælpe. Vi designer skræddersyede forløb. Foregår i samarbejde med
Cronos.
Kontakt os for mere information. Kontakt HER

Lærebogen i papir er ved at ældes
Apple har ambitioner om at komme i førertrøjen på det attraktive marked for lærebøger. Læs om iBooks 2  på min blog: HER. Lærebøger på en helt ny måde.

Social læring
Social læring er et begreb, der ikke er til at komme udenom. Få lidt overblik over begrebet ved denne slideserie fra Slideshare. Slideserie om social læring: http://www.slideshare.net/TribalCafe/social-learning-6244151

Ingen kommentarer: